Senior
Victory Through Values

Fortsatt förstärkningen av ledarstaben
2021-03-28 14:39

Nummer två att presenteras är vår nya assisterande tränare.  Patrick Cederblad har i långa perioder varit engagerad i yngre lag i föreningen när han inte agerat domare.

Det senaste året har han varit huvudansvarig i vårt juniorlag och även figurerat som förbundskapten för Västernorrlands distriktslag.

Patrick känner stora delar av vår unga trupp mycket väl och Patrick kommer med sitt lugn och kunnande att stärka vår ledarstab ytterligare.

Välkommen Patrick!

Lagbygget fortsätter inför kommande säsong!
2021-03-27 17:57

Först ut i våra presentationer kommer vår nya huvudtränare.

Vi är jätteglada att kunna berätta att vi på den spännande resan mot högre nivåer i seriesystemen kommer att ha Kristoffer Asp som huvudtränare.

Kristoffer har en lång och framgångsrik karriär på planen, såväl i SSL som i olika landslag.
Det senaste året har vi sett honom som tränare och sportchef i allsvenska Hudik.

Vem vet, kanske får vi även se Kristoffers trygghet och erfarenhet även på planen och en comeback tillsammans med vårt unga, lovande lag :-)

Välkommen Kristoffer till Sundsvall FBC!!
Säsongen slut, men snart börjar nästa!!
2021-03-26 08:47

Säsongen tog slut innan den knappt börjat, blev inte så många matcher spelade och nu börjar vi sikta framåt mot nästa säsong. Det kommer definitivt att bli den längsta försäsongen någonsin, men vi kommer att vara väl förberedda på alla sätt när serierna drar igång igen.

Vi har börjat jobba med truppen och ledarstaben och saker faller sakta på plats.

Innan vi presenterar truppen och den nya ledarstaben vill vi passa på att tacka Tomas Stenlund för denna säsong. Han har under säsongen bidragit med stort innebandykunnande och engagemang på bänken! Vi önskar Tomas lycka till i framtiden.

De närmaste dagarna kommer vi att börja presentera gänget som skall ta oss mot nya höjder, så håll koll på våra sociala medier framgent!!

Biljetter till derbyt på torsdag!
2020-11-01 13:08
Hej!

På torsdag 19.00 är det dags för derby mot Timrå i Herrar Div. Skall bli så kul! Det vill ni väl inte missa?

Pga Covid så kan vi inte ha samma rutiner som vanligt utan alla platser vi släpper måste förköpas och det till ordinarie pris (80:-).

Vi tänkte att innan vi släpper biljetterna till allmänheten så får våra medlemmar köpa biljetter. Ni anmäler er till dessa biljetter här och följer instruktionerna: https://bit.ly/3iZ6VXn

Ni kan beställa biljetter fram till tisdag 19.00. Biljetten(anmälan) är giltig med kvitto på Swishbetalningen!

21.00 på tisdag släpper vi sen biljetterna till allmänheten.

Skulle det vara så att vi inte säljer de 300 biljetterna så fyller vi upp med spelare som går in gratis. Ni anmäler er till den fribiljettskölistan här: https://bit.ly/380SK1q

Såklart kommer matchen också att streamas om ni inte kan vara på plats.

Nu stöttar vi herrarna på torsdag!
SFBCs sortiment på Stadium Teamsales
2020-09-30 21:52
För att se vårt sortiment som spelare/förälder gör du så här:
Gå till www.stadiumteamsales.se
I sökrutan skriver du in Sundsvall FBC
Tryck enter
Klicka på FBC loggan
Grattis till landslagsplatserna!
2020-08-20 21:22
Ett stort grattis till Viktor Hammarstedt och Marcus Carlson som blivit uttagna till höstens läger för U19-landslaget!
A-laget, 06/09 17:32
A-laget, 17/08 14:40